Om oss

Vilka är vi?

Välkomna till Komparera

Vi är ett ny etablerat företag som vill fokusera på att hjälpa både privatpersoner och företag genom att på ett enkelt sätt skicka förfrågningar angående ett jobb och kunna få offerter från företag inom rätt region som känner sig manade att klara av arbetet som du begärt.

Vi på Komparera

Vi är två unga killar som känner att vi fått en bra idé att kunna förenkla personers vardag genom en sån här enkel sak.

Vårat mål

Vårat mål är att genom att få seriösa företag att ansluta sig till oss kunna skapa nya jobb för dem och för privat person ska du kunna enkelt få hjälp med det du behöver.

Vad gör vi?

Genom att ansluta företaget hos oss får du chansen att vara med att ta del av olika jobb som dyker upp genom att privatpersonen enkelt skickar förfrågningar.

Har du några frågor till oss?

Hör av dig till oss!

Tveka inte på att höra av dig till oss, vi svarar så fort som möjligt och finns ifall det är några frågor eller annat som dyker upp.

Hampus Persson

Ägare och säljchef

E-mail: Hampus@komparera.se

Telefonnummer:

Casper Sammemyr

Ägare och marknadsförings ansvarig

E-mail: Casper@komparera.se

Telefonnummer:

Varför ska du välja oss?

Med en enkel och stilren hemsida så blir det lätt som ansluten företagare att få nya jobb och för privat person så är det inte många tryck för att få hjälp med ett av dina jobb du önskar bli klar med.

Som ansluten företagare hos oss så skapas en egen inkorg med ditt företagsnamn där du får intressanta förfrågningar om jobb och som du sedan enkelt kan skicka offert till dem jobben du önskar att ta dig an.

Som privatperson har du chansen att skicka förfrågningar angående olika projekt du önskar ha hjälp med, du skriver en enkel förfrågan och sedan så skickas den ut till anslutna företag i det länet och du får offerter via mail från företag som vill ta sig an ditt projekt.

Vi jobbar alltid att titta upp företag som önskar att ansluta sig till oss, vi vill kunna vara säkra på att företagen som är hos oss levererar bra jobb och är duktiga på det dom gör.

Vi jobbar med olika paket beroende på vad du önskar för ditt företag, mer information om det hittar du på ”Anslut till oss”.

Vi erbjuder support genom svar på E-mail och telefon på mellan 08:00 till 17:00 på vardagar och helger 12:00 till 15:00.

Projects Completed
projects-icon.png
Happy Clients
heart-icon.png
K+
Lines Of Code
code-lines-icon.png
Awards
award-icon-free-img.png